Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان در یکصد و چهل و دومین جلسه علنی این شورا بر موضوعاتی همچون ضرورت بازنگری سرای ۸ و محاسبات مالی در شهرداری، رفع نواقص خط یک مترو، ساماندهی خانه های تاریخی، بیکاری و مشکلات اقتصادی تاکید کردند.  

رضا امینی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در این جلسه که امروز (یکشنبه_۲۷ مهرماه) برگزار شد، اظهار کرد: به عنوان اعضای شورای اسلامی شهر وظیفه بیان مسائل و مشکلات شهر را داریم و گلایه های مدیران نباید مانع انجام وظیفه ما شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت بازنگری در سرای ۸ و محاسبات مالی شهرداری اصفهان، گفت: متاسفانه سالهاست مناطق مختلف شهرداری با برداشت های شخصی و استدلال های غیرمنطقی، مبالغی از مردم دریافت می کنند که وجاهت قانونی ندارد، در مواردی هم که شهروندان به اعضای شورای شهر مراجعه می کنند برخوردهایی می شود که از پیگیری پیشمان و ترجیح می دهند، هزینه بیشتری کنند.

به گزارش ایسنا، این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: گاهی آنچه در توافقات ملکی به افراد اعلام می شود مخدوش یا بی اعتبار تلقی می شود که زیبنده شهرداری نیست و زحمت خانواده بزرگ شهرداری را از بین می برد، همچنین در مواردی بهای خدمت و عوارض ناشی از خدمت در پرونده روشن است، اما با تغییراتی که به واسطه تغییر ضوابط قانونی حاکم می شود، مالک مجبور می شود سرمایه خود را جابه جا یا تبدیل به نوع دیگری کند که با ریال محاسبه می شود، در حالی که بهای خدمت و عوارض مشخص است.

وی، یکی از اهداف اصلی سامانه سرای ۸ را کم شدن سلیقه و اعمال نظر شخصی دانست و گفت: در چند سال گذشته سرای ۸ توانسته تاحدودی مانع برخوردهای سلیقه ای شود، اما وقت آن رسیده که بازنگری صورت گیرد.

امینی با بیان اینکه کمیسیون ماده ۱۰۰ پناهگاهی برای تخلفات ساختمانی شده است، افزود: اگر ردیف اعتباری حاصل از تخلفات ساختمانی در شهرداری وجود نداشته باشد شاهد کاهش این تخلفات خواهیم بود، اما تا زمانی که این ردیف بودجه هست جذابیت کسب درآمد برای شهرداری هم وجود دارد.

وی با اشاره به درخواست شهردار اصفهان در سال ۹۶ برای ۳ برابر شدن ضریب محاسباتی پرونده های کمیسیون ماده ۱۰۰ و مخالفت با آن، گفت: با این وجود هنوز با پرونده های عجیبی در این زمینه مواجه می شویم. البته در بسیاری از پرونده ها اعداد کم، اما نارضایتی بالا است؛ اما در پرونده های بزرگ، متخلفان ابایی از پرداخت جریمه ندارند و کمیسیون ماده صد باید پای اصلاح بایستد.

فریده روشن، عضو دیگر شورای شهر اصفهان هم باتوجه به اهمیت خط یک مترو، خواستار برطرف شدن هرچه زودتر نواقص آن شد و افزود: زمین ۲۰ هکتاری مترو در شاهین شهر که ۸۰ درصد متعلق به شهرداری اصفهان است به خاطر مدعیانی در خطر است، در این راستا از شهردار اصفهان درخواست می کنم با اعضای کمیته صیانت بر بیت المال ملاقات کرده و اهمیت موضوع را اطلاع دهد و از حقوق شهروندان دفاع کنند.

امیراحمد زندآور، عضو دیگر شورای شهر اصفهان نیز با اشاره به گذشت حدود ۲ ماه از فروش اوراق مشارکت برای حمل و نقل عمومی شهر، گفت: با گذشت این مدت هنوز پولی از طرف بانک عامل به شهرداری پرداخت نشده و عدم وصول این مبلغ باعث خسارت به شهر و از بین رفتن حقوق مردم می شود که شهردار اصفهان باید نسبت به رفع مشکل ایجاد شده اقدام لازم را به عمل آورد.

اصغر برشان نیز بر توجه بیشتر بر اعمال قانون و آموزش و فرهنگ سازی برای حفظ جان موتورسواران و شهروندان تاکید کرد و گفت: در این رابطه لازم نیست حتما جریمه و اعمال قانون انجام شود، بلکه با طرق دیگری که جنبه فرهنگ سازی و آموزش داشته باشد نیز می توان اقدام کرد.

 این عضو شورای شهر اصفهان با اشاره به اینکه بسیاری از خانه ها یا اماکن تاریخی اصفهان به دلیل بی توجهی از بین رفته و یا درحال از بین رفتن است، گفت: حتی خانه های تاریخی که در اختیار میراث فرهنگی است و یا مالک خصوصی دارد نیز مخروبه و زباله دانی شده است که اگر فکری برای این خانه ها نشود به زودی بافت مرکزی شهر به مخروبه ای خالی از سکنه و هویت شهری تبدیل می شود که زیبنده اصفهان نیست.

پورمحمد شریعتی نیا، عضو دیگر شورای شهر اصفهان به مشکلات اقتصادی، گرانی، تورم و بیکاری در جامعه اشاره و تصریح کرد: حدود ۹۰ درصد جامعه در تامین مایحتاج اولیه زندگی خود مانده اند و در پاسخ به مراجعانم هیچ دفاعی از وضعیت موجود نمی توانم داشته باشم.

وی با اشاره به گرانی ساعت به ساعت اجناس در فروشگاه ها، گفت: گرانی لحظه ای حتی مدیران فروشگاه ها را بلاتکلیف کرده، درحالیکه به نظر می رسد هیچ نظارتی بر بازار صورت نمی گیرد. با این شرایط معلوم نیست به کجا می خواهیم برسیم؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شورای شهر اصفهان کمیسیون ماده100 تخلفات ساخت و ساز شورای شهر اصفهان شورای اسلامی شهر کمیسیون ماده پرونده ها خانه ها سرای ۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۶۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: حل گره‌های ترافیکی شهرکرد یکی از دغدغه‌های شورای ششم است و باید اجازه دهیم طلسم کار شکسته و کلنگ یکی از پروژه‌های تقاطع‌های غیر هم‌سطح شهری به زمین زده شود تا مرحله به مرحله سایر پروژه‌ها اجرا و گره ترافیکی شهر باز شود.

مصطفی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، با بیان این‌که شورا نهادی مردمی و مستقل است که بر اساس اصل هفتم قانون اساسی وظیفه تصمیم‌گیری و اداره امور محلی را بر عهده دارد، اظهار کرد: در طول ۳۳ ماهی که از آغاز کار شورای ششم شهرکرد می‌گذرد، تعداد ۲۷۰ جلسه علنی و غیرعلنی شورای شهر تشکیل شده و بیش از ۱۲۰۰ مصوبه برای رفع مشکلات شهروندان از تصویب بودجه و بهای خدمات، تعرفه و نرخ ناوگان حمل‌ونقل گرفته تا مصوبات شهرداری، شهروندان، پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری به تصویب رسیده است.

وی افزود: هفت کمیسیون تخصصی در شورای شهر شهرکرد وجود دارد که شامل کمیسیون حقوقی و نظارت، کمیسیون شهرسازی، حمل‌ونقل و ترافیک، کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی ایثارگران و بانوان، کمیسیون املاک و امور اداری، کمیسیون خدمات شهری، فضای‏‬ سبز و بهداشت عمومی، کمیسیون بودجه، مالی و برنامه‌ریزی، کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری، کمیسیون عمران و امور زیربنایی هستند تا به امروز هر کمیسیون بیش از ۶۰ جلسه با افراد متخصص، فرهیخته و صاحب نظر تشکیل داده است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد ادامه داد: در عمر دوره ششم تاکنون به بیش از هفت هزار نامه واصله به شورا و بیش از شش هزار نامه پاسخ داده شده است، همچنین حضور در بیش از هزار جلسه خارج از مجموعه شورای اسلامی شهر، دیدارهای مردمی و بازدید و نظارت بر پروژه‌ها در این مدت صورت گرفته است.

حیدری گفت: هر هفته یکی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان برای پاسخگویی به اعضای شورای اسلامی شهرکرد در خصوص مشکلات شهروندان در جلسات علنی شورا حضور پیدا می‌کند.

آغاز نهضت آسفالت در شهرکرد

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته توسط شورای ششم تصریح کرد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام به ویژه بازگشایی کمربندی جنوب، جاده نمایشگاه از میدان دفاع مقدس تا کمربندی شمالی، ادامه بلوار فرهنگ و بلوار کاشانی شرقی، انجام پیاده‌روسازی و سنگ فرش و جداول، تعیین تکلیف و پرداخت بخش عمده بدهی‌های شهرداری، پیگیری و تصویب مصوبات توسعه و تقویت فضای سبز و امکانات تفریحی و گردشگری از جمله پیگیری‌هایی است که در شورای ششم صورت گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: تقویت سرمایه‌گذاری و پیشرفت چشمگیر مشارکت و همراهی مردم و بخش خصوصی می‌توان از جمله اقدامات مهم این دوره شورای دانست.

حیدری اضافه کرد: بودجه شهرداری شهرکرد و ۹ سازمان تابعه در سه سال اخیر با رشد ۴۰ درصدی همراه بوده و بودجه عمرانی نسبت به هزینه‌های جاری افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه امیدآفرینی بین شهروندان و توجه به پتانسیل‌های موجود در شهرکرد باید با تسریع در روند توسعه و آبادانی صورت بگیرد، ادامه داد: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و خرید بیش از ۳۵ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی و رفاه شهروندان، خرید ماشین‌آلات عمرانی و خدمات شهری، خرید دستگاه تولید قطعات بتنی و پیگیری برای دریافت قیر دولتی به میزان قابل توجه و شکستن طلسم چند ساله و آغاز نهضت آسفالت را می‌توان از اقدامات امیدآفرین شورای ششم نام برد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: تصویب فروش برج دوقلو بعد از چندین سال، پیگیری برگشت تعدادی از املاک با ارزش شهرداری از تصرف برخی ادارات مانند خانه‌های سازمانی روبه‌روی حسینیه اعظم از اقدامات مهمی بود که صورت پذیرفت.

حیدری گفت: ترافیک از دغدغه‌های مهم شهرکرد به‌ویژه در بخش مرکزی شهر است و شهرداری توجه ویژه‌ای برای حل این معضل شهری دارد، استفاده و توجه به حمل‌ونقل عمومی به‌عنوان یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای حل معضل ترافیک در شهرکرد است و در این راستا نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرکرد در دستور کار شهرداری قرار دارد، پیگیری و تصویب مشاور طرح ترافیک به منظور ارائه راهکارهای ترافیکی شهر و پیگیری و تلاش برای اجرای کمربند جنوبی شهر بعد از گذشت چندین سال هم در این راستا صورت گرفت.

کاهش بروکراسی اداری در شهرداری شهرکرد

وی ادامه داد: تصمیم جدی شورای شهر برای باز کردن گره‌های ترافیکی شهرکرد با اشاره به ضرورت اجرای پروژه‌های تقاطع‌های غیر هم‌سطح شهری، در شورای دوره پنجم و توافقات با قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) در راستای اجرای پروژه‌های تقاطع‌های غیرهمسطح درون‌شهری در شهرکرد انجام و مطالعات پیشنهادی غیر هم‌سطح میدان معلم، تقاطع غیر هم‌سطح خیابان‌های آیت‌الله طالقانی به آیت‌الله کاشانی، اتصال غیر هم‌سطح خیابان بوعلی سینا جنوبی به کمربندی شهید حسینعلی ترکی آغاز شد، اما امروز باید اجرای پروژه را عملیاتی شود و واحد مدیریت ترافیک شهرداری هرچه سریع‌تر نسبت به تکمیل طرح مطالعاتی دو پروژه تقاطع‌های غیر همسطح درون‌شهری بر اساس اولویت انجام و در اسرع وقت مصوبات شورای ترافیک استان و شهرستان را اخذ کند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد، افزود: تکمیل طرح‌های اولویت‌دار و انجام مطالبات مردم برای مدیریت شهری ضروری است و باید اجازه دهیم طلسم کار شکسته و کلنگ یکی از پروژه‌های تقاطع‌های غیر همسطح شهری به زمین زده شود تا مرحله به مرحله سایر پروژه‌ها اجرا و گره ترافیکی شهر باز شود.

حیدری گفت: پروژه انتقال پساب از تصفیه‌خانه فاضلاب شهرکرد جهت تأمین آب صنعت و فضای سبز به‌طور مشترک توسط شرکت شهرک‌های صنعتی و شهرداری شهرکرد انجام شود. این خط لوله برای شهرداری ۱۵۰ لیتر بر ثانیه و برای شرکت شهرک‌های صنعتی ۱۷۰ لیتر در ثانیه ظرفیت پیش‌بینی شده است.

وی با بیان این‌که روزانه مسافران زیادی از منطقه جنوب‌شرقی شهرکرد در نقاط مختلف شهر تردد می‌کنند، افزود: این منطقه هنوز پایانه مسافربری مناسبی برای مسافران ندارد و احداث پایانه مسافربری جنوب شرقی در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد، با اشاره به چابک‌سازی شهرداری شهرکرد در دوره ششم شورای اسلامی شهرکرد، خاطر نشان کرد: واگذاری اختیارات کامل به مدیران مناطق دوگانه و سازمان‌های وابسته برای چابک‌سازی سیستم مدیریت شهری و کاهش بروکراسی اداری که لازمه آن در ابتدا مستقل‌سازی مناطق یک و دو شهرداری و سازمان‌های وابسته بود، در این دوره شورای صورت گرفت.

وی با بیان اینکه شهرکرد به‌عنوان شهر ملی نمد شناخته می‌شود، تصریح کرد: طرح هر خانه یک کارگاه تولید صنایع‌دستی در شهرکرد اجرایی می‌شود، قول این وعده را از معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گرفته شده و در شهرکرد به صورت آزمایشی اجرایی می‌شود.

کد خبر 748045

دیگر خبرها

  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳